Vahdit

Kätevästi kännykällä… missä ikinä oletkaan!

Koska olemme kansa, joka pitää huolen omistaan ja omaisistaan – taloista ja tiloista, kehitimme sitä varten edulliset ja helppokäyttöiset apuvälineet. VAHTItuotteita voi ohjata mistä tahansa omalla gsm-puhelimella teleoperaattorista riippumatta. Tuotteista löytyy myös akkukäyttöisiä vaihtoehtoja esim. sähköttömille kesämökeille ja erämajoille!

Halutessasi tulemme auttamaan laitteen käyttöönotossa, mutta se on helppoa myös mukana tulevan ohjeen ansiosta. Näin otat tuotteen käyttöön:

  • Hanki haluamaltasi operaattorilta SIM-kortti ja lähetä se laitevalmistajalle, sekä täytä YHTEYSTIEDOT kaavake (löytyy jokaisen VAHDIN sivulta).
  • Vahti käynnistyy itsestään, kun laitat pistokkeen pistorasiaan.
  • Käyttöohjeet toimituksen yhteydessä.

Alla mainittuihin VAHTItuotteisiin on mahdollista saada myös lisäominaisuuksia, jolloin asennus tapahtuu valmistajan toimesta. Kerro toiveesi lisäominaisuuksista ja kysy tarjous!

jtv_vahti_mittari_13.9.17
Teknisten tiedot MittariVAHTI: 
Pistotulppaliitäntä tai akkuliitäntä. Nelitaajuusmodeemi (850/900/1800/1900 MHz) GSM, GPRS, EDGE. Varmuusakun ansiosta noin 5 tunnin toiminta, sähkökatkon tai akun tyhjentymisen aikana. Veden kulutuksen (pulsseina), paineen (0-20 mA tai 0-10 V) ja 1 tai 2 lämpötilan mittausta (-40 – +60°C), tarkkuus +/- 0,3°C. Mahdollisuus lisätä, IR- liiketunnistin, tunnistusetäisyys 7m ja tarkkailukulma 110 astetta. Hälytykset / ilmoitukset sekä antamistasi ala- ja ylärajoista, SMS-tekstiviestinä 1-6 numeroon, puhelinsoittona 2 eri puhelinnumeroon suomen kielellä tai email-osoitteeseen. Hälytys NTC- lämpötila-anturin rikkoutumisesta. 
Ilmoitukset pääkäyttäjälle/ -käyttäjille SÄHKÖKATKOSTA, SÄHKÖJEN PALAUTUMISESTA ja UUSKÄYNNISTYKSESTÄ. Toiminnan tarkistus etänä, tekstiviestillä. 
Ohjelmoitavissa tarvittaessa web-yhteyden avulla sekä QR -koodilla. 

 

ilmoittaja_vahti3

 

jtv_vahti_eramaja_13.9.17
Teknisten tiedot ErämajaVAHTI: 
Pistotulppaliitäntä tai akkuliitäntä. Nelitaajuusmodeemi (850/900/1800/1900 MHz) GSM, GPRS, EDGE. Varmuusakun ansiosta, noin 5 tunnin toiminta, sähkökatkon tai akun tyhjentymisen aikana. 
Lämpötilojen seurantaan kylmälaitteista, mittausalue (-40 – +60°C), tarkkuus +/-  0,3°C.  Mahdollisuus lisätä, IR -liiketunnistin, tunnistusetäisyys 7 m ja tarkkailukulma 110 astetta. Hälytykset / ilmoitukset sekä antamistasi ala- ja ylärajoista, SMS-tekstiviestinä 1-6 numeroon, puhelinsoittona 2 eri puhelinnumeroon suomen kielellä tai email-osoitteeseen. Hälytys NTC- lämpötila-anturin rikkoutumisesta. 
Ilmoitukset pääkäyttäjälle/ -käyttäjille SÄHKÖKATKOSTA, SÄHKÖJEN PALAUTUMISESTA ja UUSKÄYNNISTYKSESTÄ. Toiminnan tarkistus etänä, tekstiviestillä. Ohjelmoitavissa tarvittaessa web-yhteyden avulla, sekä QR -koodilla.  

ilmoittaja_vahti2

 

jtv_vahti_myymala_13.9.17
Teknisten tiedot MyymäläVAHTI: 
Pistotulppaliitäntä. Nelitaajuusmodeemi (850/900/1800/1900 MHz) GSM, GPRS, EDGE. Varmuusakun ansiosta, noin 5 tunnin toiminta sähkökatkon aikana. Lämpötilojen seurantaan, esim. kesäasunnon/-mökin tai kioskin kylmälaitteista, mittausalue (-40 – +60°C), tarkkuus +/- 0,3°C. Mahdollisuus lisätä, IR-liiketunnistin, tunnistusetäisyys 7 m ja tarkkailukulma 110 astetta. Hälytykset/ ilmoitukset, sekä antamistasi ala- ja ylärajoista, SMS – tekstiviestinä 1-6 numeroon, puhelinsoittona 2 eri puhelinnumeroon suomen kielellä tai email-osoitteeseen. Hälytys NTC -lämpötila-anturin rikkoutumisesta. 
Ilmoitukset pääkäyttäjälle /-käyttäjille SÄHKÖKATKOSTA, SÄHKÖJEN PALAUTUMISESTA ja UUSKÄYNNISTYKSESTÄ. Toiminnan tarkistus etänä, tekstiviestillä. 
Ohjelmoitavissa tarvittaessa web-yhteyden avulla sekä QR-koodilla. 

ilmoittaja_vahti2

 

jtv_mittari
Tekniset tiedot OmaisVAHTI: 
Pistotulppaliitäntä. Nelitaajuusmodeemi (850/900/1800/1900 MHz) GSM, GPRS, EDGE. Varmuusakun ansiosta noin 5 tunnin toiminta sähkökatkon aikana. Kaukosäätimestä ja keskusyksikön napista hälytykset / ilmoitukset: soittamalla 2 eri puhelinnumeroon (puhe suomen kielellä) sekä SMS-tekstiviestit 1-6 puhelinnumeroon.  Muistutuksia lisättävissä esim. lääkkeiden ottoajoista tekstiviestinä ja/tai puhelinsoittona suomen kielellä esim. ”Muistathan Pirkko lääkkeet!” 
Ilmoitukset pääkäyttäjälle/ -käyttäjille SÄHKÖKATKOSTA, SÄHKÖJEN PALAUTUMISESTA ja UUSKÄYNNISTYKSESTÄ. Toiminnan tarkistus etänä, tekstiviestillä. 
Ohjelmoitavissa tarvittaessa web-yhteyden avulla sekä QR-koodilla. Lisätoimintoja tarvittaessa lisähintaan!

ilmoittaja_vahti6

Soita ja tilaa tai täytä Yhteydenottolomake, jolla voit kysyä lisää VAHTItuotteista ja tehdä myös tilauksen.

Tuotteisiin on mahdollista saada myös lisäominaisuuksia, jolloin asennus tapahtuu valmistajan toimesta. Kerro toiveesi lisäominaisuuksista ja kysy tarjous!