JTV-System ja JTV-Safety ohjaukset

 

Huolettomampi arki ja huokeammat käyttökustannukset!

Tiesitkö, että vuotovahingoista aiheutuvia korvauksia maksetaan noin 160 miljoonalla eurolla vuosittain. Korvattavia vuotovahinkoja on noin 36 000 kappaletta vuosittain. Tämä tarkoittaa noin sata vahinkoa joka päivä.

JTV-System on monien mahdollisuuksien laite, joka ei vaadi kuitenkaan suurta investointia eikä syvällistä perehtymistä laitetoimintoihin. Ohjausjärjestelmä toimitetaan ohjelmoituna ja asennus- ja käyttöohjeet mukana, jolloin sen asentaminen ja käyttöönotto käy helposti. Samassa yhteydessä asiakas saa perehdytyksen laitteeseen ja voi jo asetella haluamansa ajat ja asettelut.

Kodinohjauslaitteeseen vesivuotovahdin lisäksi, voidaan ohjelmoida lämminvesivaraaja toimimaan käyttötarpeen mukaan esim. yösähköhintaan tai juuri ennen aamua. Autonlämmitykseen sinun tarvitsee asetella, vain lähtöaika, jolloin automaattinen autonlämmitys säätää lämmitysajan ulkolämpötilan mukaan. Eli, mitä pienempi pakkanen sen lyhyempi lämmitysaika, näin säästät selvää rahaa, pienentyneenä sähkölaskuna.

 

20151227_183123

Vuotovahti:

Hyödyllisyysmallisuojattu

Sinkkikadonkestävä venttiili

2 vuoden takuu

Mahdollisuus hankkia GSM-modeemi hälytyksien siirtoa varten
AL1

Autonlämmitys:

Hyödyllisyysmallisuojattu

1- tai 2-auton lämmityksen          ohjaukseen ulkolämpötilan        mukaan.

• 2 vuoden takuu

Lvv lämmitys:

Aina parhaaseen aikaan taloudellisesti tapahtuva vedenlämmitys

 

JTV-System vuotovahdinasennusohje

 

 

kuva1.3

 

JTV-Safety on tarkoitettu yrityksien, seurakuntien ja yhteisöjen käyttöön. Loistavasti sopiva julkistilojen- ja yrityksien veden kulutuksen säästöön ja vesivahinkojen estämiseen tarkoitettu laite. Yön ja viikonloppun ajaksi vesijärjestelmän sulkeminen varmistaa välttymisen vesivahingoilta , johtui se sitten rikkoutumisesta, unohduksesta tai ilkivallasta. Valvonta toimii, kun sinä nukut.

Liike- ja tuotantorakennuksien suurimpia vuotovahinkojen aiheuttajia ovat viemäriputkisto, kylmä käyttövesi ja vesikalusteet.

−Näin seurakuntien- ja julkis-rakennuksien käyttö ei vaarannu vesivahingoista. Ikäviltä ja kalliilta korjauskustannuksilta säästytään.

–Yrityksissä, yllämainittujen lisäksi tuotteiden vioittumisesta ja tuotannon keskeytymisestä, sekä ylimääräisetä työstä koituvat kustannukset voisivat nousta suuriksi.

 

Automaattinen painetesti vesiventtiilin kiinni mennessä, sekä ennen avautumista varmistaa, että vesivuotoja ei pääse syntymään ja että ne huomataan hyvissä ajoin. Havaitsee pienimmätkin vuodot ja hälyttää siitä välittömästi op-paneeliin, summeri hälytyksenä, sekä tekstiviestinä. Hälytys siirrettävissä myös muihin järjestelmiin tarvittaessa. Milloin tahansa voi tehdä etänä tilatietojen kyselyn tekstiviestillä, sekä ohjata vesiventtiiliä kello-ohjauksen aikana auki tai kiinni.

auki ja gsm

vesivuoto

 

 

 

Vuoden 2019 alussa JTV-Safety vesiventtiili vaihtui, sekä magneettiventtiili muuttui sähkötoimilaitteeksi. Näin saatiin paineiskut putkistossa loppumaan.

3

 

VESIVAHTIIN aseteltu vesiventtiilin kiinnimenoajaksi (18:00) ja avutumisajaksi (05:00), sekä valitut viikonpäivät (SMTWTFSat), jolloin edellämainitun välisen ajan kinni.

IMG_1510   IMG_1511

GSM-modeemi 

• Hyödyllisyysmallisuojattu

• 2 vuoden takuu

• Sinkkikadonkestävä venttiili

                                                                    

 

 

JTV-Safety.lvi